Naisosasto

Suomusjärven Vpk:n naisosasto on perustettu vuonna 1978. Naisosastoon kuuluu 15 jäsentä, joista noin puolet aktiivisesti toiminnassa mukana. Tehtäviin kuuluvat hälytysosaston muonitus sekä muut vastaavat tehtävät pitkäkestoisissa hälytystehtävissä ja harjoituksissa.

Naisosasto toimii muonitustehtävissä myös palokuntanuorten tapahtumissa, kuten esimerkiksi leireillä. Naisosasto järjestää nuoriso-osastolle myös harjoituksia. Naisosaston jäsenet voivat toimia myös liikenteenohjaustehtävissä sekä harjoituksissa potilaana. Osaston tavoitteena on lisätä kuntalaisten kiinnostusta turvallisuusasioihin. Naisosasto on Vpk:n alainen ja näin ollen sen jäsenet kuuluvat myös osaksi Vpk:ta.

Naisosasto kokoontuu säännöllisesti joka kuukauden toinen maanantai paloasemalla. Oman harjoitussuunnitelman lisäksi naisosasto osallistuu mahdollisuuksien mukaan Salon alueen palokuntanaisten toimintaan sekä liiton järjestämiin koulutuksiin.

Jos olet kiinnostunut naisosaston toiminnasta ja haluat jakaa yhteiset kokemukset kanssamme, tule mukaan. Otamme jatkuvasti joukkoomme uusia jäseniä. Tarkempia tietoja antaa naisosaston johtaja. Otathan rohkeasti yhteyttä!


Lisää kuvia naisosaston toiminnasta kuva galleriassa.