Nuoriso-osasto

Suomusjärven VPK:n nuoriso-osasto on oiva harrastus kaikille nuorille, niin pojille kuin tytöille! Mukaan pääsee sinä vuonna, kun täyttää 10 vuotta. Toimintamme pohjalla on viikkoharjoitukset tiistaisin klo 17:30-18:30. Harjoitusten aiheet vaihtelevat viikottain koskien palomiestaitojen lisäksi ensiapua ja liikuntaa. Käymme myös tutustumassa eri kohteisiin vuosittain ja osallistumme Salon alueen nuoriso-osastojen järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin. Leireilemme kahdesti vuodessa ja suoritamme varainhankintaa yhdessä nuorten kanssa.

Vanhemmat nuoret pääsevät apukouluttajaksi nuoremmilleen niin halutessaan. Nuori voi osallistua hälytysosaston harjoituksiin täytettyään 16 vuotta, mutta hälytyksiin pääsee mukaan vasta täysi-ikäisenä. Suurin osa hälytysosaston jäsenistä on alussa ollut nuoriso-osastossa, joten yksi tavoitteistamme on taata Suomusjärven VPK:n toiminnan jatkuminen.

Palokunta kasvattaa nuorista ensiaputaitoisia ja paloturvallisia tiimipelaajia, joita yhteiskunnassa ei ole koskaan liikaa! Ole rohkea ja tule tutustumaan toimintaamme. Lisätietoja nuoriso-osaston johtajalta.